Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Взимай най-евтините.
    BO е много прав!Имам двама приятели които се занимават с монтаж на ксенон от дълги години.Та според техните думи и моето наблюдение ще ви задам един въпрос.
    Нали не си мислите че луксимата е пълна с лунен прах и за това е с 150 лв. по-скъпа от другият китайски ксенон които не е пълен с прах от Марс?
    Както и каква е разликата между 35W и 50W ксенон?
    Всичко зависи от стъклото от рефлектора и инсталацията.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от tweety Покажи съобщение
      За да не пускам нова тема реших тук да попитам. Изпратих си рефлекторите към Стрелча за рециклиране и като станат готови при сглобяването съм решил да сложа ксенон. Препоръчайте ми моля ви ксенон. Нещо не много скъпо, но и читаво в някаква степен. В какъв ценови диапазон да се насоча? Относно келвините ме насочиха около 5000К, така че ще си търся около тези. Интересува ме марка модел и цена, за да е с прилично качество и да нямам проблеми с CHECK-a.
      Ти добре ги прати, ма Румен сети ли се да ти каже да им удариш една водна преди тва, че тия пичове направо заливат върху тва дет си им пратил, а аз забраих да го подсетя
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        BO е много прав!Имам двама приятели които се занимават с монтаж на ксенон от дълги години.Та според техните думи и моето наблюдение ще ви задам един въпрос.
        Нали не си мислите че луксимата е пълна с лунен прах и за това е с 150 лв. по-скъпа от другият китайски ксенон които не е пълен с прах от Марс?
        Както и каква е разликата между 35W и 50W ксенон?
        Всичко зависи от стъклото от рефлектора и инсталацията.
        Ами не е пълна с лунен прах Луксимата, но може и лаик да я монтира, а вече 2 години нямам проблем с нея.- на времето дадох 220лв. за нея.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Аз дадох 250лева за Луксимата и да не ви плаша , но точно след 2 годишната гаранция се редуваха кое първо да замине крушка или трав
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• thecleaner - за жалост и аз не се сетих и ги пратих директно. Не знаех, че директно ги заливат

Comment

• 1 - Рефлекторите в Стрелча не ги заливат директно.
              2 - Луксимата е като всички други. Няма нищо различно, което да ти улеснява монтажа, както се написа като мнение по-горе. Цената е такава, защото просто бяха едни от първите, които даваха 2 години гаранция. Тази гаранция не идва от качество, а от цена. Замислете се малко.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Аз имам ксенон от 2008 година началото, първо си вземах някакви с голяма реклама, директно от Китай, па от "изявен" колега, не знам си кво, на 6 месеца гореше по някой елемент, после взех да слагам най-евтиното, купувам си цял комплект за 60-70 лв и то кво се оказа, че е доста по-добре от първия и 2 пъти по-скъп.
                Иначе Луксимата на либрока не е правила проблеми, а фарове не гася.

Comment

• Току що ми се обадиха от Стрелча да ми кажат, че са получили рефлекторите. Цената за направата е общо 36 лв. за двата. Изрично попитах текущото покритие сваля ли се или директно се заливат и ми отговориха, че се маха първо това и след това се заливат.
                  Относно ксенона вече на 90% се убедих да взема този: http://www.xenonvision-bg.com/products/productstype/h7
                  Цената е прилична, а имат 2 години гаранция без значение къде ще се монтират, което е добре за тези пари.

Comment

• Аз си взех от колега от форума два баласта с две крушки за 20 лв. употребявани и вече запознаха второ лято май, може и по - вече да е но светят без грешка. Сложих ги на халогените, регулирах ги и за момента всичко е ОК.

Това е от мен. Аз съм много доволен от осветяването. Карам постоянно на фарове къси/ксенон/ + халогени/ксенон/.
                    алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                    алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Първоначално публикувано от mian4o Покажи съобщение
                      Аз си взех от колега от форума два баласта с две крушки за 20 лв. употребявани и вече запознаха второ лято май, може и по - вече да е но светят без грешка. Сложих ги на халогените, регулирах ги и за момента всичко е ОК.

Това е от мен. Аз съм много доволен от осветяването. Карам постоянно на фарове къси/ксенон/ + халогени/ксенон/.
                      Мда колегата съм аз, Дамяне, що не ме споменаваш с добро
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Мда колегата съм аз, Дамяне, що не ме споменаваш с добро
                        Виновен , но и благодарен. Просто споделих моето решение на фона на скъпите ментета. Защото не си мислете че като изгори крушката и ще я минат в гаранцията.

Поздрави

Не съм те засичал скоро.
                        алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                        алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

• Преди две години си сложих Луксима-220лв. На петия ден ми изгоря крушката и не ми я сметнаха като гаранционна.Купих друга за 50 лв и от тогава нямам проблеми, като постоянно карам на къси...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Поръчах вече този ксенон: http://www.xenonvision-bg.com/products/productstype/h7 на 5000К. Утре ще бъде при мен. Чакам и рефлекторите в края на седмицата и слагам всичко. Като стане готово ще споделя какъв е резултата. Благодаря на всички отзовали се.

Comment

• Фаровете с рециклирани рефлектори в Стрелча наистина светят много по-добре. След получаване изглеждат ок, НО се наложи след няма и месец да извадя пак рефлектора. И вече имаше някакви бабунки по покритието и на двата, което значи, че скоро пак ще са в старото положение. И аз ги пратих необработени защото по телефона ми казаха да не се занимавам ако не разбирам, че там си знаят как да ги направят. Ако на някой друг му се е налагало след време да си погледне рефлекторите от Стрелча, нека сподели какво е видял. Мен лично леко започва да ме съмнява цялата тази операция, след като след месец има вече дефекти значи нещо не е направено както трябва.

Comment

• Ако сложиш ксенон,рефлектора няма отново да гори.
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X